Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Cappuccino-t lehet tejjel is...

Cappuccino-t lehet tejjel is csinálni?

Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 09:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Kizárólag abból lehet. A tökéletes cappuccino egy rész kávéból, egy rész 60-70 °C-os tejből és egy rész tejhabból készül.
2014. jún. 19. 09:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak abbol lehet:). Te mi massal akartad?
2014. jún. 19. 10:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Csak abbol lehet:). Te mi massal akartad?

Ne bántsd! Kis hazánkban neves étterem is képes az étlapjára kiírni, hogy Gordon Blue, ne csodálkozz a kérdésen. Nagyon sok olyan presszóban jártam, ahol a kapucsínó úgy készül, hogy fognak egy bögre forró vizet, beleszórnak egy tasak instant kávét, rányomnak növényi habot és megszórják filléres kakaóporral. Csak az ár az eredeti (ti. van pofájuk annyit kérni érte, mint egy rendesért.)

2014. jún. 19. 11:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Onnan hogy boltban szoktam venni és minden csomagoláson az van hogy rakja bele a csészébe és öntsön rá forró vizet...csak nekem úgy vízzel nincs nagyon íze...
2014. jún. 20. 09:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, hogy ez egy instant kapucsínó. Ezt nem írtad. Hát, az nem az igazi. Ne várd tőle az igazi jó élményt.
2014. jún. 20. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!