Mi lenne ha valaki mondjuk fogadásból megenne egy ilyen paprikát? Lenne baja tőle? Www.Foodandwine.hu/2011/07/12/a-vilag-legerosebb-paprikaja-2 011-trinidad-scorpion/
Fogadjunk, hogy nem mered megenni! :)
Egyébként szerintem belehalni vagy ilyesmi nem fog. És én egy jó nagy pohár tejet vagy joghurtot bekészítenék mellé az illető helyében... Az állítólag elég jól semlegesíti...
Lenne baja tőle, de nem halna bele vagy ilyesmi. A baj alatt azt értem hogy szerintem elég erős gyomor görcse lenne, illetve ha wc-re menne, háromszor megbánná hogy világra született. Nekem a korábbi nyertesből, a Bhut Jolokiából van egy cserjém otthon, és hasonlítani se lehet a magyar paprikákhoz. Elég megnyalnod a vágott felületét, és már átkozódsz hogy minek kellett ilyenre vetemedned.
AMúgy youtube-n sok videó van, ahol hasonló paprikákat esznek.
Nekem egyszer hoztak egy Trinidad Scorpiont egy főzős buliba. Csatni lett belőle, két hatalmas tál. Nagyon finom, ha tudod, mit kell vele csinálni!
De hogy a kérdésre válaszoljak, az egyik srác bevállalta, hogy ő megkóstolja nyersen. Egy picike paprikát képzelj el, akkora, mint ami a piacon cserépben kapható chilibokrocskákon terem. Mint egy fél hüvelykujj-köröm.
Ennek a picike paprikának kerámiakéssel levágtam a csúcsából egy lehelletfinom szeletkét. Épp csak egy kis foltocska volt a fehér késpengén, mintha odacsöppent volna valami. Ezt vette a szájába a haver.
Nagyjából félóra múlva tudott újra beszélni. És nagyon sok tejet megivott.
Ne kóstolgassátok a Trinidad Scorpiont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!