1/3 anonim válasza:
Ha száraz, melegszendvics lesz belőle. Vagy megmikrózom rövid időre közvetlen evés előtt.
2/3 anonim válasza:
Igen, ha nagyon kiszáradt, akkor kicsit megvizezed a tetjét és pár percre a sütőbe teszed, olyan lesz, mint a friss kifli, ha nem sütöd túl sokáig.
3/3 anonim válasza:
Persze, hogy ehető, baja nincs csak nem friss.
Én is pirítósnak vagy melegszendvicsnek használom el a szikkadt kiflit, ha több marad rám, akkor máglyarakássá lényegül :)De az egy másik recept :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!