Barátnőmmel akartunk energiaitalt venni és megkérdezték, hogy vagyunk e 18ak mondtuk hogy nem és visszaküldtek minket. Miért nem lehet 18 év alatt energiaitalt venni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 14:15
11/17 anonim válasza:
igen téll korhoz lett kötve mégis tudok minden boltba venni tőlem még soha nem kérdezték meg hogy vagyok e már 18 :D
12/17 anonim válasza:
Utánajártam, NINCS ILYEN RENDELET!!!
13/17 A kérdező kommentje:
ennyi...akkor mér küldtek minket vissza...pff....:D
2010. jan. 7. 22:51
14/17 anonim válasza:
Elmondom. Szó volt róla, hogy lesz ilyen rendelet, de MÉG nincs. A köztudatban viszont elterjedt, miután a Híradó is foglalkozott vele, amolyan urban legendszerűen. Tudod, mint a pletyka. A sok majom meg hallott valamit valakitől, vagy csak félreértett valamit és már rögtön atomtudósnak képzeli magát.
15/17 anonim válasza:
Az egyik Energiaitalra(Watt) ráírták a 18-as karíkát brahiból, és a boltok komolyan vették.Inkább nem adták oda gyereknek, minthogy megbüntesség őket. Már lehet venni gyereknek is...
16/17 anonim válasza:
Én rendszeresen vásárlok energiaitalt a sarki boltban és soha nem kérték el a személyimet. Az energiaitalt a fiataloknak találták ki ugyhogy szerintem semmi értelme ennek a törvénynek.
17/17 anonim válasza:
mondd meg hogy nincs ilyen rendelet. az energiaital nincs korhoz kötve ha pedig pattogna az eladó mond meg neki hogy olyan rendelet viszont létezik hogy aki megtagadja a kiszolgálást a vásárlótol az bűnt követ el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!