KFC-s ujratoltheto poharakon, van valami titkos erzekelo, hogy pl csak az adott napra ervenyes?
"Az az igazi, torolmetszett proli... Persze, jarj vissza minden nap, sot, biztasd a barataidat is erre, hatha megszunteti a KFC ezt a lehetoseget, amivel a FIZETO vendegeknek akart 'jofejkedni'. "
Jófejkedni?? Akkora átb*szás mint a s*gg..marketing az egész, bár bevallom okos ember találta ki, mert tényleg remekül hangzik..de ha belegondolsz.. 490FT egy pohar, ami asszem 4decis, egy kajánál 2*, max 3* töltöd újra(ha nem hordozod magaddal egész nap) szóval kb max 1,2 litert fogyasztasz, ők azért a 490Ft-ért kb 6liter üdítőt kapnak, ami fel van vizezve(mert érződik), lesz ugy 8-9liter..és még szerintem keveset is mondtam! Nem fogjuk kifosztani a vagyunukból ha naponta járkálsz inni, pláne ha el is ázik
szerintem egyáltalán nem vagy proli meg ingyenélő
nekem inkább az az aggályom amit beletöltenek, hidd el nem teszel jót vele magadnak
A gépi üdítők mindegyikét szirupból, sűrítményből töltik fel és ahhoz nyomják a szódavizet. Ezért van az, hogy a Mekikben, KFCkben, Burger Kingekben, látod, hogy 1 rész víz, 1 rész szirup, 1 rész víz, 1 rész szirup és stb, jön ki a gépből. Így keverik össze a pohárban az üdítőt!
Szóval nem vizezik fel a már kész üdítőket, ahogyan azt sokan hiszik! :) :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!