Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » KFC-s ujratoltheto poharakon,...

KFC-s ujratoltheto poharakon, van valami titkos erzekelo, hogy pl csak az adott napra ervenyes?

Figyelt kérdés
Szóval ha veszek egy ujratolthetoset, es elrakom, akár 1-2 hónap múlva is tudom használni? EZ van odairva: "Korlátlan újratöltés a nagy szomjúság ellen. Fizess egyszer és igyál, ahányszor csak szeretnél." Nincs kikötve hogy 1 napi használatra, meg amugy se nezik pl:Árkád , nagyobb helyeken, nem jegyzik meg hogy te ott voltál vagy nem
2014. máj. 27. 00:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"Az az igazi, torolmetszett proli... Persze, jarj vissza minden nap, sot, biztasd a barataidat is erre, hatha megszunteti a KFC ezt a lehetoseget, amivel a FIZETO vendegeknek akart 'jofejkedni'. "

Jófejkedni?? Akkora átb*szás mint a s*gg..marketing az egész, bár bevallom okos ember találta ki, mert tényleg remekül hangzik..de ha belegondolsz.. 490FT egy pohar, ami asszem 4decis, egy kajánál 2*, max 3* töltöd újra(ha nem hordozod magaddal egész nap) szóval kb max 1,2 litert fogyasztasz, ők azért a 490Ft-ért kb 6liter üdítőt kapnak, ami fel van vizezve(mert érződik), lesz ugy 8-9liter..és még szerintem keveset is mondtam! Nem fogjuk kifosztani a vagyunukból ha naponta járkálsz inni, pláne ha el is ázik

2014. máj. 27. 14:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Papírpohárba beleapplikálsz egy műanyagot és nem is ázik el :D
2014. máj. 27. 14:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Kösz utolso ez jo ötlet ikea mellett lakom na akkor abba is belerakok egy müanyagot es ingyen iszom
2014. máj. 28. 02:03
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

szerintem egyáltalán nem vagy proli meg ingyenélő

nekem inkább az az aggályom amit beletöltenek, hidd el nem teszel jót vele magadnak

2014. máj. 28. 10:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Én dolgoztam ilyen helyen es ugy toltottük utan a gepet hogy volt egy ilyen süritmeny es ahhoz kellett adagolni még a vizet. Hát elég gusztustalan trutymo volt most ahogy igy visszaemlekezek es mi korlatlanul ibattuk dolgozok amúgy. De pár poharra kiszamolva söt akar 5 literre is filleres dolog..csak sok penzt kernek erte
2014. máj. 28. 10:41
 16/16 anonim ***** válasza:

A gépi üdítők mindegyikét szirupból, sűrítményből töltik fel és ahhoz nyomják a szódavizet. Ezért van az, hogy a Mekikben, KFCkben, Burger Kingekben, látod, hogy 1 rész víz, 1 rész szirup, 1 rész víz, 1 rész szirup és stb, jön ki a gépből. Így keverik össze a pohárban az üdítőt!

Szóval nem vizezik fel a már kész üdítőket, ahogyan azt sokan hiszik! :) :D

2014. máj. 29. 14:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!