Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lehet bármi baja a zsírnak?

Lehet bármi baja a zsírnak?

Figyelt kérdés
Tegnap este kint felejtettem a konyhában és a melegben ugy megolvadt hogy reggel már folyott.Betettem a hűtőbe,na de jó az még?Vagy inkább dobjam ki?Zsírszalonnából kisütőtt zsírról van szó nem a boltiról.
2009. dec. 29. 11:27
 1/6 anonim ***** válasza:
A bolti, és az otthon sütött zsír ugyan olyan!Semmi baja az ég világon!
2009. dec. 29. 11:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem nem ugyan olyan de azért köszi.
2009. dec. 29. 11:39
 3/6 anonim ***** válasza:

A bolti zsírnak és az otthon kisütöttnek köze sincs egymáshoz! Az előbbi disznót sem látott!

Semmi baja nem lesz, nem romlott meg, nyugodtan lehet belőle enni vagy felhasználni vmihez.

2009. dec. 29. 11:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne haragudj a párom vágóhídon dolgozik és a hájat és zsírszalonnát üzemileg kisütik és abból lesz a bolti zsír!Másból nem nagyon leget sertészsírt előállítani!!
2009. dec. 29. 12:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,nem haragszom,de nekem ízben meg sem kőzelíti a bolti a házit,A házi szerintem sokkal finomabb!
2009. dec. 29. 12:11
 6/6 anonim válasza:

A zsír megavasodhat, de azt úgyis megérzed....már a szagáról....:D

De ennek nem lehet baja egy estétől...

2009. dec. 29. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!