Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Megennéd ezt a saláta-kreálmányt?

Megennéd ezt a saláta-kreálmányt?

Figyelt kérdés

Kukorica, csemege uborka, sült, kis kockákra vágott, fokhagymás-sós sült krumpli, főtt tojás. Mindez házi majonézes öntettel.

Megennéd, vagy túl sok ez egy salátába? Esetleg min változtatnál benne?

Szilveszterre ötöltem ki.

2009. dec. 28. 21:18
1 2
 11/16 anonim válasza:

anyukám főttkrumplit szokott felkockázni és hagymával majonézes öntettel leönteni nagyon finom,

főtt tojást háááát maximum kaszinó tojásnak tudom elképzelni,

kukorica magában is finom majonézzel de francia saliba is jó.

egyik se nagy szám de egyszerűek és finomak :)

2009. dec. 28. 22:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem szuper, csak sült krumpli helyett főtt krumplit tegyél bele! Istenien hangzik! :D Összefut a nyál a számban! :D Főtt krumplival ez lenne a kedvenc salátám, nyámi! :)

20/L

2009. dec. 28. 22:23
 13/16 anonim ***** válasza:
sültkrumlpi főtt krumlira mert a sültkurumpi megszárad és majonézel massza lesz belőle blöahh
2009. dec. 28. 22:27
 14/16 anonim ***** válasza:
fokhagymás-sós sült krumpli helyett hélyában fött krupli valahogy jobban hangzik. Amúgy krumpli nélkül is simán befalnám.
2009. dec. 28. 23:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Főtt krumplival oké:) A sült krumplit csak melegen frissen szeretem.
2009. dec. 29. 11:03
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi a biztató szavakat! :)

Boldog új évet!

2009. dec. 30. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!