Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol lehet kapni eper alakú...

Hol lehet kapni eper alakú pickick teáskancsót? Menyibe kerül kb?

Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 11:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is a Tesco-ban vettem, évek óta minden álmom egy epres teáskanna volt, és hááát, nagyot csalódtam... :S Olyan hanyagul van kivitelezve ez a kancsó, hogy amikor öntöm ki belőle a teát, a fele mellé megy, mert végigcsurog azon a kiöntőcsőrön, vagy hogy mondjam. :(
2009. dec. 28. 13:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is ajándékba kaptam, egy kancsót is, meg egy bögrét is aljjal, de nem igazán használom. (Az én kancsóm olyan nagy típusú, de láttam már olyat is ami kb két nagy tenyérnyi.) Annak idején láttam ilyet külön a Kátay boltokban, nem tudom, hogy van-e még, de egy próbát megér, ha nem jön be egyik forrás sem.
2009. dec. 28. 13:51
 13/14 anonim válasza:
Ma láttam az Intersparban,de az nem eper hanem szeder alakú kancsóval volt+ 3 vagy 4 doboz tea mellette,ha jól emlékszem olyan 2400 körül volt az ára.
2009. dec. 28. 16:40
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!Meglesem a sparba, hátha van még!:)
2009. dec. 29. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!