A linken szereplő sajtgolyók milyen sajtból voltak?
Figyelt kérdés
[link] Camambert, edámi? És kapható még ez a fajta "party golyó" valahol? Mert elég régen nem láttam már...2014. máj. 11. 18:33
1/2 anonim válasza:
Nincsenek röntgen szemeim, de az ilyen előrekészített kaják nem a minőségükről híresek. Valami nagyüzemi sajt lehet.
Inkább süss magadnak!
2/2 A kérdező kommentje:
Nem akarok sütni, mert ez volt az egyik legfinomabb sajtos kaja, amit eddig ettem, ezért erre vagyok kíváncsi. Egyébként nem trappista, vagy vmi hasonló sajt volt, mert nem olyan volt az íze. Kicsit a camambertre hasonlított ízre talán, de mégsem teljesen olyan volt.
2014. máj. 11. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!