Ha egy lefagyasztott doboz töltött káposztát, hurkát utaztatok reklámszatyorban 24 órán át egy sötét táskában, akkor megromlik, vagy kibírja?
Ha az ismerősnek van hely a kocsijában, akkor egy kisebbfajta hűtőboxban pár jégakkuval körbevéve még csak kis sem fog engedni.De akár egy hűtőtasakba is beletehet, ha belefér, persze abba is jégakkukkal.
Amúgy a főtt ételt vissza lehet fagyasztani,semmi baja nem lesz. csak a nyers húsokra és zöldségekre vonatkozik a visszafagyasztási tilalom.
Ha a táska marad, akkor pedig többréteg újságpapírba is csomagold be a dobozokat.
Ha nincs jégakud: pár ásványvízes palackot tölts meg vízze fagyaszd le,és tedd a szatyorba.ez mivel tömörebb nehezebben fog kiengedni.
de jégaku mellé is tehed + az üvegeket.
Ugyanazt írtam másodiknak, mint a többiek, mégis lepontoztak a sárgaföldig... Jó lenne tudni miért.
Ha pedig a visszafagyasztással van valakiknek gondjuk, olvassanak egy kicsit utána és majd belátják, hogy igaz , amit írtam. Főleg a töltöttkáposzta. Nem egyszer előfordult, hogy a fagyasztóból kivett adag megmelegítése után is volt még maradék, és simán lefagyasztottam újra. soha semmi baj nem volt vele.
A rosszindulatú lepontozásokat pedig már abba lehetne hagyni, végtelenül gyermeteg szokás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!