Mit ajánlotok másnaposságra?
Figyelt kérdés
tegnap este kicsit tulleptem a hataraimon par baratommal es most iszonyatosan szedulok es alig alig emlekszek valamire ...
mit tegyek?
2014. ápr. 19. 07:52
1/5 anonim válasza:
Aspirin, tej, alvás (ha lehet) és reménykedj benne, hogy mások is alig emlékeznek a tegnap estére.
2/5 anonim válasza:
Igyál rengeteg vizet, egy kávét, ebédre egyél húslevest.
3/5 anonim válasza:
Mit ajánlok a másnaposságra?-Aznaposságot
Tegnap én is becsíptem egy kicsit...
4/5 anonim válasza:
A legtutibb a házi paradicsomlé!
A másnaposságot az okozza, hogy az alkohol elég sok vizet, ásványi anyagot, cukrot elvon a szervezettől... az igazi házi paradicsomlé mindezt pótolja!
Ha ez nincs, akkor pezsgőtabletta, vagy tabletta formájában multivitamin, ásványi anyag pótlás, sok gyümölcs (banán nagyon jó), és sok-sok ásványvíz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!