Ha van folyadék bőven. Akkor mennyi ideig lehet kibírni étel nélkül?
Nem tudom, mennyire megbízható forrásból, de hallottam már olyanról, aki hónapokat bírt. Még csak hájas sem volt, viszont izmos igen. A test elég keményen tud kapálózni az életben maradásért, leviszi az anyagcsere sebességét, s akinek kifejezetten sok tartaléka van, az életben maradhat hónapokig. Persze mindenféle hiánya lesz...
(Azt csodálom, hogy anorexiások hogyan képesek szinte evés nélkül sok hónapig, sőt évekig életben maradni - bár nem tudom, mennyivel meddig húzzák, de akárhogy is, a test hihetetlen dolgokra képes. A haláltáborokban is volt, aki elég sokáig bírta, pedig ott a kevés evés sok megfeszítő munkával s télen komoly fűtési igénnyel párosult.)
Én egy filmet ajánlanék. Eme megtörtént eseményeket feldolgozó film, az 1981-es IRA éhségsztrájkról számol be, amibe 10 ember bele is halt, hosszú éhezés után. Elképesztően sokáig bírták. Az éhezés okozta szövődmények is bemutatásra kerültek. Nagyon durva. Annyit mondhatok hogy a végén már nem lehetett őket betakarni az ágyukban, mert csak csont és bőr voltak, és kidörzsölte volna a bőrüket a paplan. Csak úgy, ha fém keretet tettek köréjük és arra rakták a paplant, nehogy hozzájuk érjen... A hátuk viszont így is felfekvéses lett nagyon durván, tiszta vér volt az ágy. Szóval elég élethűen bemutatja a dolgokat, érdemes megnézni! :)
A címe: Éhség
(Eredeti címe: Hunger)
2008 -as film.
link: [link]
PORT.hu : [link]
Attól függ, mi a folyadék.
Figyelmedbe ajánlom, hogy a nitrohígító is folyadék, meg a benzin és a széntetraklorid is.
De az étolaj se ajánlatos, ha csak az van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!