Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha van folyadék bőven. Akkor...

Ha van folyadék bőven. Akkor mennyi ideig lehet kibírni étel nélkül?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 13:11
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
hetekig, pár hónaig is...
2014. ápr. 13. 14:01
 2/10 anonim ***** válasza:
40%
Embere válogatja, de ami a tól-ig értékeket illeti, egyetértek az előttem szólóval.
2014. ápr. 13. 15:37
 3/10 anonim ***** válasza:
A par honap kicsit sok. Kb egy honap alatt a test feleli a tartalekokat hacsak nem extrem dagi valaki. Ha iszik alkoholt elvileg birhatna tovabb is, de akkor meg egyeb komplikaciok lephetnek fel.
2014. ápr. 13. 15:42
 4/10 anonim ***** válasza:
40%

Nem tudom, mennyire megbízható forrásból, de hallottam már olyanról, aki hónapokat bírt. Még csak hájas sem volt, viszont izmos igen. A test elég keményen tud kapálózni az életben maradásért, leviszi az anyagcsere sebességét, s akinek kifejezetten sok tartaléka van, az életben maradhat hónapokig. Persze mindenféle hiánya lesz...

(Azt csodálom, hogy anorexiások hogyan képesek szinte evés nélkül sok hónapig, sőt évekig életben maradni - bár nem tudom, mennyivel meddig húzzák, de akárhogy is, a test hihetetlen dolgokra képes. A haláltáborokban is volt, aki elég sokáig bírta, pedig ott a kevés evés sok megfeszítő munkával s télen komoly fűtési igénnyel párosult.)

2014. ápr. 13. 16:03
 5/10 anonim ***** válasza:

Én egy filmet ajánlanék. Eme megtörtént eseményeket feldolgozó film, az 1981-es IRA éhségsztrájkról számol be, amibe 10 ember bele is halt, hosszú éhezés után. Elképesztően sokáig bírták. Az éhezés okozta szövődmények is bemutatásra kerültek. Nagyon durva. Annyit mondhatok hogy a végén már nem lehetett őket betakarni az ágyukban, mert csak csont és bőr voltak, és kidörzsölte volna a bőrüket a paplan. Csak úgy, ha fém keretet tettek köréjük és arra rakták a paplant, nehogy hozzájuk érjen... A hátuk viszont így is felfekvéses lett nagyon durván, tiszta vér volt az ágy. Szóval elég élethűen bemutatja a dolgokat, érdemes megnézni! :)

A címe: Éhség

(Eredeti címe: Hunger)

2008 -as film.

link: [link]

PORT.hu : [link]

2014. ápr. 14. 04:03
 6/10 anonim válasza:

Attól függ, mi a folyadék.

Figyelmedbe ajánlom, hogy a nitrohígító is folyadék, meg a benzin és a széntetraklorid is.

De az étolaj se ajánlatos, ha csak az van.

2014. ápr. 15. 11:08
 7/10 anonim válasza:
0%
Na jó, itt tényleg marha nagy hülyeségek zajlanak...17-19 napig birja vagy valahogy így, azt meg nem mondom miért de orvostól hallottam. azt hiszem valamilyen fehérje addig raktározódik, vagy ilyesmi, ezért volt az hogy Gandhi éhségsztrájkja közben 17 naponta megetették!! a számok +-2 de valahogy igy van
2014. ápr. 20. 11:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Simike... Nagyon nem. Nézd meg a filmet. Tényeket mutat be. Orvosodnak is ajánlom! ;)
2014. ápr. 20. 16:31
 9/10 fery66 válasza:
Valahol hallottam,hogy levegő nélkül 3 perc,víz nélkül 3 nap,kaja nélkül 30 nap
2014. ápr. 29. 09:15
 10/10 anonim ***** válasza:
ha tudsz enni bogarakat, akkor 2 hónap simán benne van...
2014. ápr. 29. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!