Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Fagyireceptet szeretnék, van...

Fagyireceptet szeretnék, van ötletetek?

Figyelt kérdés
Szinte bármilyen fagyit megeszek, csak túl drágának találom az ,,utcait".Fagylaltgépem sajnos nincs, ezért gép nélküli elkészítésére is szeretnék tippet kapni. A válaszokat előre is köszönöm!
2014. ápr. 13. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Tök feleslehes otthon csinálni, hacsak nem valami különleges, boltban nem kapható ízesítésűt vagy lakózmenteset, stb. készítenél...

Ugyanis egy liter fagyi kb. 6-900 ft (Aldi, Lidl kínálatát egyébként érdemes megnézni, nagyon jó fagyijuk van jó áron:), otthon ugyanúgy bele kell borítanod egy tábla csokit/pár deka gyümölcsöt, fél liter tejet/tejszínt, 1-2 tojást és még vacakolni is vele 2 órát, gyakorlatilag drágábban jössz ki, nem olcsóbban...

2014. ápr. 13. 12:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazad van #1, csak pont olyan ízeket szeretnék otthon készíteni, amik csak az utcai ,,gombócosoknál" kapható. Mondjuk citrom, madártej, csokis keksz(boltban még nem láttam ilyen ízeket). Bocsi, hogy nem írtam ki ezt is és összezavartalak.
2014. ápr. 13. 13:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Pedig vannak ilyenek boltban is :))
2014. ápr. 13. 16:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát citrom meg csokis keksz fix, hogy van (legalábbis itt Németo.-ban pl. az említett üzletekben), madártejet nem tudom, otthon valószínűleg az is :)

De azért itt egy oldal sok alaprecepttel:

[link]

Sok sikert :)

2014. ápr. 13. 18:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, #4!
2014. ápr. 13. 18:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!