Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol találok Budapesten Choc-o-...

Hol találok Budapesten Choc-o-lait pálcikákat?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni, mert olvastam róla, és nagyon jó ajándék lenne egy ismerősömnek! Légyszi mondjatok helyeket, hogy hol találok ilyet! Előre is köszönöm :)
2009. dec. 19. 11:55
 1/3 anonim válasza:
nemtudom hogy lehet hogy budán nem találsz én egy kis faluban lakom de mégis van itt
2009. dec. 22. 19:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Én Mozart édességboltban szoktam venni (Váci utca), ott biztos van, de szerintem csokoládé boltokban is lehet kapni.
2009. dec. 23. 17:13
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Első: eddig még nem nagyon szoktam "speciális" boltokba menni, vagy nézelődni plázákban, csak megveszem ami kell és megyek. És kisközértben meg Auchanban még nem találkoztam velük.. :)

2009. dec. 24. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!