Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nem tudom, hogy kell?

Nem tudom, hogy kell?

Figyelt kérdés
nem tudom hogyan csináljak valami könnyen elkészíthető italt csinálni én forró teára gondoltam, de az túl egyszerű.
2009. dec. 18. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Csinálj forral bort vagy rumos teát!:)
2009. dec. 18. 19:38
 2/4 anonim válasza:

Csinálj forró csokit!

Olvassz fel egy fémedényben jó minőségű keserű-,ét-,tej-, vagy fehér csokit vagy ezek keverékét(pl.:1tábla tej 2tábla ét)izlés szerint tiszta száraz edényben.A fakanál se legyen vizes mert összeugrik a csoki.Lassú tüzön olvaszd mert lekaphat!Folyamatosan keverd,ne hagyd ott!Tehetsz bele izesitőket(fahéj,narancshéj,szegfűszeg,vanillia stb.)Forro tejjel,tejszinnel higitva fogyasztható.(Egy csokiimádó cukrász)

2009. dec. 19. 15:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Német országban nagyon kedvelt a gyerek-puncs.Forr,

gyümölcsteát ,narancslével fele-fele arányba keverni.

Vaniliás cukorral,szegfüszeggel kis fahéjjal lehet ízesíteni. (az arányokon lehet varjálni)

2010. febr. 10. 11:20
 4/4 anonim ***** válasza:
*Németország,forró,bocs
2010. febr. 10. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!