Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A vodka az nagyon ütős tud lenni?

A vodka az nagyon ütős tud lenni?

Figyelt kérdés
Pl Egyszet megittam egyedül egy egész üveg pezsgőt és igazábol semmi bajom nem lett tőle, másnap se...meg szoktam néha kispezsgőt is inni és az se okoz semmit :) akkor mennyire birhatom pl a vodkát?

2014. márc. 27. 18:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A vodkaban 3szor annyi alkohol van.
2014. márc. 27. 19:03
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

próbáld ki, mértékkel...

.

lényeg csak az, h a vodka+energiaital+pezsgő 1/3-1/3-1/3 keveréket ki ne próbáld, mert szemetebb mint gondolná az emberXD

2014. márc. 27. 19:29
 3/9 A kérdező kommentje:
:D hát nem is akartam :D igazából én simán egy ízesített vodkára gondoltam :D
2014. márc. 27. 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem attól is függ hogy milyen vodka.Legalábbis nálam.

Royal jöhet töménytelen mennyiségben épp hogy becsicsentek tőle.

Kalinka elég kb 2 deci és k.o. vagyok.

De ittam olyan olcsó (valami orosz neve volt, de eszembe nem jut) vodkát amiből egy felest ittam és azt se tudtam fiú vagyok-e vagy lány.

De az alkohol ilyen téren érdekes dolog, nem lehet megmondani hogy rád mi hogy hat, még úgy sem hogy ismerjük a pezsgőből számodra elegendő mennyiséget.

Én pl borból, pezsgőből, sörből amik ugye kevés alkohol tartalommal bírnak elég egy pohár (2dl) ahoz hogy megérezzem hogy ittam. A töményekből pálinka, whisky, vodka simán megiszok fél litert úgy, hogy semmi bajom.

2014. márc. 27. 19:44
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Az ízesített vodkának semmi köze az igazi vodkához.

Jégert vegyél ha be akarsz b#szni, annál aljasabb ital nincs a világon.

2014. márc. 28. 08:19
 6/9 anonim ***** válasza:
38%

Ezt a sok hülye tippet.

Édes fiam, az alkoholban egyvalami számít, hogy mennyi az alkoholtartalma. Tökmindegy, hogy jäger, vodka vagy éppen tequila, a 38-40% az annyi és kész. Egyformán ütősek. Az meg változó, ki mit szeret.

Persze vannak ennél jóval erősebb és "ütősebb" alkoholok is, de a legtöbb bolti szeszesital ilyen körül mozog.

2014. márc. 28. 09:40
 7/9 anonim ***** válasza:

"Tökmindegy, hogy jäger, vodka vagy éppen tequila, a 38-40% az annyi és kész. Egyformán ütősek."

Nem, ez nem igaz.

A jéger pont azért veszélyes, mert borzasztó édes, itatja magát és szinte egyáltalán nem érzed benne az alkoholt.

Megiszol belőle párat és nem is érzed, hogy ittál, 1 óra múlva meg az árokból kell kiszedni.

Ellenben mondjuk egy vodka sokkal szárazabb és égetőbb, azzal óvatosabb az ember.

2014. márc. 28. 09:49
 8/9 anonim ***** válasza:
91%

"Nem, ez nem igaz.

A jéger pont azért veszélyes, mert borzasztó édes, itatja magát és szinte egyáltalán nem érzed benne az alkoholt. "

Te teljesen hülye vagy fiam.

Az ízlés fogalmáról hallottál már?

Embere válogatja, hogy kinek mi a finom, kellemes, és mi itatja magát. Engem a jäger bűzével a világból is ki lehet kergetni, de egy finom vodkát, egy karika lime-al meg egy kis jéggel...na abból bármennyit megiszok egymás után.

Ettől eltekintve viszont meg mindig baromságokat írsz, mert egy alkohol "ütősségét" nem az határozza meg, hogy neked hány csúszik le belőle, hanem az alkoholtartalma. Mindegy, hogy 10 jägert vagy 10 vodkát tolsz le, ugyanott fogsz tartani az elmeállapotodat illetően. AZ egy tökéletesen irreleváns információ ebből a szempontból, hogy neked 10 vodka, nekem meg 10 jäger az életben nem fog lecsúszni.

2014. márc. 28. 09:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Márpedig nemcsak az alkoholtartalom számít abban, hogy mennyire érzi meg az ember. Egy fél deci tokaji aszú nálam sokkal nagyobbat üt, mint a tömény (ami kb. semmit, fél deci az túl pici ahhoz), fene se érti, miért. A hangulat is számít, az, hogy mit ettünk s még sok más. Nyilván rengeteget számít az alkoholtartalom, de nem ez az egyetlen faktor.
2014. márc. 28. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!