Mi a kedvenc enrgiaitalod?
Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 19:18
13/23 RAWR válasza:
MONSTER a legjbobb csak K drága:D
14/23 anonim válasza:
Kávé, hidegen, cukor nélkül, egy bögrével
16/23 anonim válasza:
Nekem teljese mindegy, hogy milyen energia italt iszok, mindegyik csak akkor használ ha mozog hozzá az ember... kis mértékben nem hatnak, ha sokat iszok belőlük meg megszédülök.. XD
De volt egy jó fajta, CANNABIS
kendermag kivonatos volt, és sportban adta az erőt rendesen. de az se volt egy olcsó mutatvány.. XD
17/23 anonim válasza:
Most ittam egy Sexxxxx nevű energiaitalt (nem tudom már, hány x van benne) csak azért fogtam, mert siettem és ez volt a legközelebb a boltban. Érdekes, mézes íze van, nem az a szokásos, egyen-íz, mint a legtöbben. Egy kóstolást megért.
19/23 anonim válasza:
Kobra! Ízre ez a legjobb szerintem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!