Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A Teletál ételei finomak?

A Teletál ételei finomak?

Figyelt kérdés
Rendelt már valaki tőlük?
2014. febr. 15. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Határozottan mondhatom, hogy kifejezetten jók. Zsírszegény. Előtte mástól rendelt a feleségem, de az nem volt igazán jó, ezzel meg vagyok elégedve.
2014. febr. 15. 17:52
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Nézegettem az étlapot,és a fotókat az ételekről,így jól néznek ki.

Valószínűleg rendelni fogok,mert most egyedül vagyok és így egyszerűbb lenne,azt tettszik benne ,hogy sok menüből lehet válogatni,ez nekem jó mert elég válogatós vagyok,aztán a helyben főzött kajákat nem rendelek ,mert itt csak idedobnak egyet aztán vagy megeszem vagy nem.Napi 1500 forintból már egész jó menüt össze tudnék állítani,levessel desszerttel együtt.

2014. febr. 15. 19:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Laci bácsi, azért még mindig minőséget képvisel...nagyon szerettem vele dolgozni, csak ajánlani tudom!
2014. febr. 15. 19:15
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi!
2014. febr. 15. 19:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jók. Normális mennyiséget adnak és finomak.
2014. febr. 15. 19:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Korrektek. Tobb kollegam rendel toluk.Atlag kozepszint, egy jobb menza kategoria, de ezt mindig hozza is. Nem ad kulonleges izelmenyt, de ez a negativ ertelemben sem fordul elo. Az egyik legjobb futarszolgalat. Nagy adag, friss hozzavalok, pontos futar es bo valasztek. Probald ki batran. A magyaros etelekben a legjobbak.

En az egeszsegkonyhatol rendelek, nekem ok nagyon bevalltak egyebkent.

2014. febr. 15. 22:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,rendelni fogok!
2014. febr. 16. 07:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak dicsérni tudom őket. Már 2 éve vagyok úgymond a kliensük. Elfogadható ár,bőséges adag,finom íz,pontos és jófej futár. Ajánlom őket. :)
2014. febr. 16. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!