Régen hogy csinálták a trappista sajtot?
Figyelt kérdés
amikor még nem voltak boltok ahol megvehetted az oltót meg a kultúrát2014. febr. 10. 00:11
1/4 anonim válasza:
Gyomorból csinálták az oltót.
2/4 anonim válasza:
Ma is készíthetsz sajtot csak házitej és házi túró kell hozzá. Finomabb és jobb, mint a bolti trappista. Azok ma már nagyon pocsékok.
3/4 anonim válasza:
Kérdezd a trappistákat! Biztosan szivesen elmondják.
4/4 A kérdező kommentje:
és a baktériumkultúrát azt hogy "csinálták"?
2014. febr. 11. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!