Dinnye kenyérrel vagy kenyér nélkül? Nutella kenyérrel vagy kenyér nélkül?
Figyelt kérdés
Ti hogy szoktátok enni?2014. febr. 3. 15:04
21/28 anonim válasza:
dinnyét csak is kenyér nélkül, el se tudnám képzelni kenyérrel .... nutella kenyérrel meg palacsintával, magára túl tömény lenne
22/28 anonim válasza:
Dinnye kenyér nélkül, nutella is kenyér nélkül, de máshogy is jó. Szerintem ahol kenyérrel eszik, ott szegénység van. Nem mostanra gondolok, hanem a 20-30 évvel ezelőtti időkre, mert édesapám és nagyszüleim is kenyérrel fogyasztják néha, nem hiszem, hogy a dinnye csak ilyen édesség lett volna.
23/28 anonim válasza:
Dinnye kenyérrel, Nutella bárhogyan jó, de a legjobb kaláccsal és tejszínhabbal a tetején.
24/28 anonim válasza:
A zöld dinnye csak igazi sült kacsazsíros kenyérrel képzelhető el.
nutella meg tök mind1 :D
25/28 anonim válasza:
én kb 18 éves koromban hallottam először, hogy lehet "dinnyét kenyérrel enni" azt hittem, hogy ez olyan, vicces beszólás, mint a "fagyit bicskával enni"...
de aztán mégsem az.
26/28 anonim válasza:
Dinnye kenéyrrel és dióval. Nutella kenyérrel és kenyér nélkül.. De szigorúan vajas kenyéren.
27/28 anonim válasza:
Dinnyét csak zsíros kenyérrel lehet enni... nálunk talán még pofon is jár ha máshogy eszed.
28/28 anonim válasza:
A dinnyét nem a kenyérre szoktuk rakni és közösen megennim,hanem egymás után. Egy falat ez, egy falat az. :D
Friss, kívül ropogós belül puha kenyérrel isteni mindkettő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!