Ha egész nap irodában dolgoznátok, és nem tudtok kaját rendelni, de van egy mikró az irodában, mit vinnétek ebédre?
Miért nem tudsz kaját rendelni?
Egyébként bármilyen otthoni maradékot, csak akkor főzni kell 2-3 naponta.
Ha nincs külön konyha-étkező, akkor csak olyan kajákat, amelyek nem illatoznak. Képzeld, hogy egyikőtők finom sült kolbászt melegít, amelyikből árad a fokhagymaszag. A másik a pörköltet melegíti, a harmadik a mustáros virslit, meleg szenyót, hasonlókat. Az az illat-kavalkád, ami ebéd után abban az irodában lenne, .... Ráadásul, ha olyan iroda, ahova ügyfelek mennek be a kinti friss levegőről. Szóval erősen meg-gondolnám, mit engednék meg a mikró használat során.
Ez alapján viszont eléggé behatárolt, hogy mit tudsz vinni
Van sok etelszallito, ami orszagos szallitassal rendelkezik.
Egyebkent semleges eteleket, amik nem eros illatuak. Inkabb azt irom, mit ne, mert rovidebb: babos etelek, kaposztas etelek, fott tojasos, erlelt sajtos,erosen fuszeres vagy paprikas etelek, hagymas etelek, porkoltek nem ajanlottak.
Ez szerintem a kollegáktól is függ, illetve, hogy milyen összeszokott csapat dolgozik egy irodában.
Ha új vagy, ne pörkölttel kezdd az irodában való mikrózást.
ha majd kitapasztalod, hogy milyen a társaság, akkor meg nem lehet gond, ki mit melegít.
Nálunk pl az új vezetés megtiltotta az irodában való étkezést, viszont szuper kiskonyha állt rendelkezésre. ennek hátránya pedig a déli tolongás volt... :)
egyébként én is mindig itthon főztem akkoriban este, és vittem magammal a kaját, de sokszor sutyiban mégis az irodában ettem meg a kis dobozkámból, miután megmelegítettem a konyhában. utáltam a tömeget, és a pletykapartikat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!