mert nagyon sok erős paprika kell bele.
Mi már magunknak csinálunk : Veszek 3kg erős paprikát: A szárát levágom : ledarálom ,majd sóval elkeverem . fertötlenitet üvegekbe rakom. A 3kg paprikához elég 1,5 só: Ez pont annyira elég ,hogy ne legyen nagyon sós ,de tartósit. Húsdarálon szoktam ledarálni.
Nem hogy nem drága, de paprikakrémek tekintetében egy nagyon olcsó, és rossz minőségű termék.
Itthon nem vagyunk túlságosan eleresztve erős paprikakrémek tekintetében, sem úgy általában erős ételek tekintetében. Itt ez nem hagyomány, csak azt hiszik sokan. A magyar konyha még bőven nem számít csípősnek, ha objektíven nézzük, a csípős egy egész más kategória.
Minőségi, tényleg finom, és csípős paprikakrémeket itthon olyan 1500-2000Ft-os áron lehet beszerezni termelőktől, vagy rendelésre. Épp ezért termesztem én itthon a nagát és a habanerot, máshogy nem fussa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!