Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért ilyen drága az erős pista?

Miért ilyen drága az erős pista?

Figyelt kérdés

2014. jan. 22. 10:28
 1/6 anonim ***** válasza:

mert nagyon sok erős paprika kell bele.

Mi már magunknak csinálunk : Veszek 3kg erős paprikát: A szárát levágom : ledarálom ,majd sóval elkeverem . fertötlenitet üvegekbe rakom. A 3kg paprikához elég 1,5 só: Ez pont annyira elég ,hogy ne legyen nagyon sós ,de tartósit. Húsdarálon szoktam ledarálni.

2014. jan. 22. 10:33
 2/6 anonim ***** válasza:
bocs: 1,5kg.
2014. jan. 22. 10:33
 3/6 anonim ***** válasza:
47%
Hát még a Haragos Pista milyen drága... :)
2014. jan. 22. 11:28
 4/6 anonim ***** válasza:
De hát nem is drága.
2014. jan. 22. 11:37
 5/6 Phoney ***** válasza:
Mihez képest drága? Az olcsó koppintásokhoz képest? Azok nagyrészt olcsó pritaminpaprikából vannak, egy kis csípőssel „megbolondítva”... egyszer vettünk ilyet, kár volt.
2014. febr. 3. 20:07
 6/6 Sowilo ***** válasza:

Nem hogy nem drága, de paprikakrémek tekintetében egy nagyon olcsó, és rossz minőségű termék.

Itthon nem vagyunk túlságosan eleresztve erős paprikakrémek tekintetében, sem úgy általában erős ételek tekintetében. Itt ez nem hagyomány, csak azt hiszik sokan. A magyar konyha még bőven nem számít csípősnek, ha objektíven nézzük, a csípős egy egész más kategória.

Minőségi, tényleg finom, és csípős paprikakrémeket itthon olyan 1500-2000Ft-os áron lehet beszerezni termelőktől, vagy rendelésre. Épp ezért termesztem én itthon a nagát és a habanerot, máshogy nem fussa.

2014. febr. 9. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!