Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kínai undorító ételek? Többi...

Kínai undorító ételek? Többi lent!

Figyelt kérdés

Egy feladathoz kéne de engem is érdekel !! Szeretnélek kérni titeket,hogy írjatok nekem minél több olyan kínai ételt ami számunkra visszataszító,undorító ! Ezek vannak eddig:csirke,kacsa embrió;sült patkány;sült skorpió;sült selyemhernyó;sült veréb;sült béka;100 napos tojás;teknős leves;élő polip;majom agyvelő;sült kacsatalp;denevér leves

Előre is köszi aki ír !! Kérlek ne linkeket, mert nem tudom őket általában megnyitni !!! :)

2014. jan. 21. 15:26
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Kutyahús.
2014. jan. 21. 15:46
 2/9 anonim ***** válasza:
26%

Csirke embrió? Magyarul tojás? Nem eszel tojást? Sült verebet sem hiszem hogy ennének. Patkányt sem. Tudtommal a skorpiót nem sütve fogyasztják. Sült békát a világon mindenhol esznek, és nagyon ízletes, nem gondolnám undorítónak. Teknős leves szintúgy nagyon drága ínyencség. Majom agyvelőt nem esznek. Kacsatalpról sem hallottam még. És denevért se esznek. Ja és élő polipot sem. De szép kis lista lett..

De ha komoly választ akarsz kapni a kérdésedre.. Akkor valóban esznek kutyahúst, ami nekünk furcsa lehet. De azok a kutyák valójában jobban hasonlítanak a disznókhoz. Esznek hüllőket is, pl kígyót. A 100 napos tojás szerintem ízidegen nekünk. Illetve nagyon sok savanyított dolgot esznek. Savanyú lekvárok, és húsok, és zöldségek, ezeket mi nem fogyasztjuk.

Egyébként a kínaiak fejlett gasztrokulturával rendelkeznek, nem szoktak undorító ételeket enni.

2014. jan. 21. 16:17
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Marhagyomor, kakashere, kakastarély, marha/diszno/baromfivér, sertés/juhbél, sertés börböl/csontbol fözött enyv, sertésagyvelö, marhacsontvelö, vaddisznohere... Folytassam?
2014. jan. 21. 16:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Te, előző, amit leírtál az mind a magyar konyha ételei! :) Ő a kínait kérdezte.
2014. jan. 21. 17:18
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
#3 #4-nek: Miért lötted le a poént? Hátha magátol is rájött volna? Mindig igyekszel poéngyilkos lenni? Vagy ugy érzed igy vagy "okos"?
2014. jan. 21. 17:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem elég kifinomult a humorérzékem, és nem vettem észre hogy viccelsz. Azt hittem tényleg ilyen hülye vagy. :) Aztán a kissrácot meg nem akartam hogy bedőljön neked és ne sikerüljön a házija!
2014. jan. 21. 17:48
 7/9 anonim ***** válasza:
sült bogarak, rovarok. ( de szerencsére ezek nem éttermekben vannak)
2014. jan. 22. 20:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Én Tajvanon medúzát ettem.
2014. jan. 23. 22:03
 9/9 anonim ***** válasza:
A száznapos tojás pedig finom.
2014. jan. 23. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!