Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért mondják h a tej s abbol...

Miért mondják h a tej s abbol készült termékek nem egészgégesek?

Figyelt kérdés
szerintem rohadt jok imádom.engem nem hajt +...
2009. dec. 1. 19:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Van akit meghajt.Van aki allergiàs rà,van aki egyszerüen nem szereti,van aki finnyàs.

Én szeretem.Magàba sütibe,kakaoként,turoként,mindenféle verziojàba.Falun nöttem fel,tehenek voltak a szomszédba,lehet ezért nem undorodok,megszoktam!

2009. dec. 1. 19:26
 2/11 Plaga ***** válasza:
Szerintem egészségesek. Elviekben tejérzékenységem van, de minden nap megiszok fél liter tejet és semmi bajom sincs tőle. De ezt még nem hallottam, hogy valaki azt állította volna, hogy nem egészséges
2009. dec. 1. 19:26
 3/11 anonim válasza:

eredetileg az ember nem tudta megemészteni a tejet. Miután háziasították az állatokat (elég rég), utána alakult ki, hogy elbírtunk a tejjel.

Azért van aki alergiás rá, ill. érzékeny, babáknak sem ajánlják...

A feldolgozott része viszont úgy tudom könnyebben emészthető: sajt, túró, tejföl, joghurt...

Én is imádom.

2009. dec. 1. 19:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Mert azok a termékek amiket a boltban kapsz sosem láttak igazi tejet!!!

Menj le vidékre egy farmra, ég és föld a tejföl közötta különbség, vagy tudok egy jó helyet pesten.

Kifelé kell menni gödöllő felé és a kistarcsai lidl után bal kéz felöl van egy parkoló! Ott tök finom tejeket és házitejfölt túrót néha még sajtot is szoktak árulni!

Ugyanannyiba kerül mint a bolti de a különbséget zongorázni lehetne!!!!!

A tejföljük tiszta tejszín és nem válik ki belőle a savó, meg nem áll össze tök krémes még 5 nap után is!!!

Meg van ott egy házi hentesárukat áruló ember és egy mézes manus is, az ő termékeik is nagyon finomak a bolti minőségnél ezerszer jobbak, eredetibbek!!

2009. dec. 1. 20:14
 5/11 anonim ***** válasza:
40%
2009. dec. 1. 21:00
 6/11 anonim ***** válasza:

A linket nem tudom,kik találták ki,de nincs igazuk.Sokkal egészségesebb a tej,mint pl. a tápszer vagy az egyéb bolti vacakok.A családomban mindenki ivott rendszeresen tejet,és még iszik most,is de mindenki egészséges.Sőt a nagyszüleim,,meg a tesvérei mind 85-90 évesen haltak meg,és egyik sem volt közülük rákos.

Ez a nem egészséges dolog ugyanolyan,mint a többi dolgog,amire ezt mondják.Volt amikor a zsír nem volt egészséges,ma már az ,és az olaj nem az.Vagy pl. a tojástól is óvtak,mára kiderült,hogy abban 16 féle vitamin van,és az egyik legegészségesebb táplálék.

Ha mindig az ilyen "tudósokra" halllgatnánk,nem ehetnénk és ihatnánk semmit sem.Ezért jobb a tapasztalatokra és a józan észre hallgatni.

2009. dec. 1. 21:07
 7/11 anonim ***** válasza:
27%

"Ezért jobb a tapasztalatokra és a józan észre hallgatni."

A tehén mirigyváladéka a borjúnak van kitalálva nem az embernek. Ez józan ésszel belátható.

2009. dec. 1. 21:18
 8/11 anonim ***** válasza:
11%
A csirke és a disznó sem az embernek van kitalálva,még is megesszük.
2009. dec. 1. 21:24
 9/11 Plaga ***** válasza:
igaz is, most mindannyian fogjunk meg egy fegyvert és lőjjük főbe magunkat :) Mindjárt jönnek a vegás hülyeségekkel.. ó Teremtőm
2009. dec. 1. 21:29
 10/11 anonim ***** válasza:

tegnap 21:18-as: szerinted mi van az embereknek KITALÁLVA? Mert én még nem láttam az anyatejen kivül semmit, ami direkt erre lett kitalálva. Se a növények se az állatok nem azért leteznek, hogy te meg tudd enni! Akkor meg a tej se rosszabb, mint az egyéb élemiszer.

Ezek egyszerüen különféle divatirányzatok - ami most MAgyarországon "egészségtelen" illetve "egészséges", az a legtöbb fejlett országban már régen nem érvényes. Egyébként ha lenne olyan, ami erösen ártalmas, azt már régen kihagyta volna az emberiség az élemiszerek listájából, a régi emberek se voltak hülyék.

2009. dec. 2. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!