Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nem hat rám az energiait...

Miért nem hat rám az energiaital? Nem használ, nincs hatása.

Figyelt kérdés

...kivéve azt hogy miután megiszom, melegem lesz és egy rövid ideig gyorsabban ver a szívem. De ezen kívül semmi, nem pörget fel, nem ébreszt fel, megiszok egyet és utána minden gond nélkül lefekszek aludni. Ugyanígy vagyok a kávéval is...

Miért nem tud semmi sem felfrissíteni úgy, mint másokat?

2014. jan. 12. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Felfrissít, csak nagyon rövid időre. Ilyen az anyagcseréd, gyorsan lebontja. Örülj neki.
2014. jan. 12. 16:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Hozzá lehet szokni, illetve emberenként eltérő a mennyiség, ami stimulál. Barátnőm egy presszókávét is két részre bontva tud csak meginni, 2-2dl tejjel, nekem meg semmit nem használ, hacsak nem balkáni méregerős.
2014. jan. 12. 17:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor sem hatott, amikor először ittam. A kávé sem, a tea sem. Hát akkor, beletörődök hogy ez nem nekem van.
2014. jan. 12. 18:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyilván akkor ilyen is van. Rám az energiaital és a kóla hat (mindkettőt kerülöm, kivéve, ha anélkül elalszom a motoron kánikulában, arra még nincs jobb megoldásom), a kávé egyáltalán nem élénkít, de nem túl erős fejfájásra jó s az íze miatt iszom, tipikusan délután és este, akár éjjel is, a teát pedig csak az ízéért iszom, az abszolút semmi érzékelhető hatással nincs rám. Te egy újabb lépéssel vagy érzéketlenebb ezekre...
2014. jan. 12. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!