Miért nem hat rám az energiaital? Nem használ, nincs hatása.
Figyelt kérdés
...kivéve azt hogy miután megiszom, melegem lesz és egy rövid ideig gyorsabban ver a szívem. De ezen kívül semmi, nem pörget fel, nem ébreszt fel, megiszok egyet és utána minden gond nélkül lefekszek aludni. Ugyanígy vagyok a kávéval is...
Miért nem tud semmi sem felfrissíteni úgy, mint másokat?
2014. jan. 12. 16:13
1/4 anonim válasza:
Felfrissít, csak nagyon rövid időre. Ilyen az anyagcseréd, gyorsan lebontja. Örülj neki.
2/4 anonim válasza:
Hozzá lehet szokni, illetve emberenként eltérő a mennyiség, ami stimulál. Barátnőm egy presszókávét is két részre bontva tud csak meginni, 2-2dl tejjel, nekem meg semmit nem használ, hacsak nem balkáni méregerős.
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor sem hatott, amikor először ittam. A kávé sem, a tea sem. Hát akkor, beletörődök hogy ez nem nekem van.
2014. jan. 12. 18:07
4/4 anonim válasza:
Nyilván akkor ilyen is van. Rám az energiaital és a kóla hat (mindkettőt kerülöm, kivéve, ha anélkül elalszom a motoron kánikulában, arra még nincs jobb megoldásom), a kávé egyáltalán nem élénkít, de nem túl erős fejfájásra jó s az íze miatt iszom, tipikusan délután és este, akár éjjel is, a teát pedig csak az ízéért iszom, az abszolút semmi érzékelhető hatással nincs rám. Te egy újabb lépéssel vagy érzéketlenebb ezekre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!