Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti ennétek rovarokat?

Ti ennétek rovarokat?

Figyelt kérdés
Újabban egyre többen ajánlják köztük az ensz világélelmezési szervezete hogy minél többen együnk fehérjében gazdag különféle bogarakat, hernyókat, és egyéb ízeltlábúakat mert kimeríthetetlen táplálék forrást jelentenek az egész emberiség számára.

2014. jan. 10. 14:38
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
ha fizetnének akkor sem.
2014. jan. 10. 14:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha rákényszerülnék igen, addig nem.
2014. jan. 10. 14:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Már ettem Thaiföldön, kicsit macerás volt a sáska lábait leszedni és a fűszerezésen kívül sok ízt nem éreztem rajta.

De bajom nem lenne vele, biztos kifejlesztenének valami tömegfelhasználásra alkalmasabb módot.

Ez amúgy sosem fog bekövetkezni, mert a tudomány nem most járt a zenitjén, hogy ne legyen sehova továbbfejlődni. 2050-ben a most használt módszereket fogjuk kiröhögni, hogy milyen ósdi és alacsony hatékonyságú volt, így ha nem is kimeríthetetlen a mostanság termelt húsok potenciálja, de nagyon hosszú időre biztosítható.

Amúgy meg nyilván a regionalitás érvényben lenne mindenhol, ahogy manapság is esznek tengerimalacot Peruban, nálunk meg cukimuki háziállat, úgy a jövőben se fogja az összes földlakó tökugyanazt enni.

2014. jan. 10. 14:46
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Nem, fóbiás vagyok, rettegek a bogaraktól és rovaroktól, látni sem bírom őket, nemhogy még megenni.
2014. jan. 10. 14:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Bécsi rántott ízeltlábú szezánmagos, sajttal töltött, baconba tekert, mézes mustáros szószban megforgatva, sültkruplival, vegyes fűszerkeverékkel megspékelve nagy kólával kérném, köszönöm.

És fatányérban szeretném salátával, paradicsommal díszítve.

2014. jan. 10. 15:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Megfelelően fűszerezve és ropogósra sütve talán megkóstolnám némelyiket. De ha nem lenne jó, nem lelkesednék érte, ez már csak ilyen. A sok láb se vonzó, sok ehető sincs rajta... Plusz a kukacokat sem akarom megenni (csak sokkal több cseresznyében OK), hiába van egyes országokban kukackonzerv. Válogatós vagyok, no.

Amit én szeretnék enni, az (megfelelően tartott) patkány cseresznyeszemmel a szájában. Pontosabban kiskoromban vonzott a dolog, ma már inkább házi kedvencként akarok patikat tartani :) De a disznókat is kedvelem, mégis finomak, nehéz ez a szívvel és a hassal...

2014. jan. 11. 01:37
 7/7 anonim válasza:
Csak ha nem kell érte fizetni
2021. aug. 19. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!