Azt hallottam, hogy a mandulában arzén van. Megettem egy kis zacskóval (10 dkg) és utána elkezdett fájni a gyomrom. Utána hallottam az arzénes dolgot. Szóval akkor most attól érzem magam rosszul vagy csak egyszerűen nem bírja a gyomrom a mandulát?
Figyelt kérdés
2014. jan. 10. 09:00
1/7 anonim válasza:
A keserűmandula fogyasztása veszélyes, mert annak egyik anyaga a gyomor sósav hatására igen mérgező tud lenni.
Ha pedig amit te ettél veszélyes lenne,nem is árulhatnák !
2/7 anonim válasza:
Biztos nincs benne arzén.
Szerintem csak azért fájt utána a gyomrod, mert egyszerre befaltad az egész zacskóval.
3/7 anonim válasza:
Barack magban is van.De jó hír,csak a külső barna héjában, amit gondolom le húztál,mert irtó keserű.
4/7 anonim válasza:
Van olyan mandula amiben van arzén, de azt természetesen nem forgalmazzák emberi fogyasztásra.
Valószínűleg azért fájt a gyomrod, mert egyszerre megetted az egész zacsival, ami nem kevés.
5/7 anonim válasza:
Cián vegyület van benne! A keserű mandulában inkább. A legtöbb a sárgabarackmag tartalmazza. Neten szépen utána tudsz olvasni!
6/7 anonim válasza:
Nem a mandulában van, hanem a sárgabarack magjában.
7/7 anonim válasza:
A mandulában is van, a keserűmandulában. Attól van olyan érdekes íze+abban a mag körüli barnás héjban van. Ugyan úgy mint a sárgabaracknál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!