Kfc vagy Mcdonald's?
Figyelt kérdés
ti melyiket szeretitek jobban?2009. nov. 29. 21:02
31/51 anonim válasza:
Mekiiiiiiii! A KFC fűszeres és még sincs íze. A Burger Kingben meg a kechup jó csak :)
32/51 anonim válasza:
Én KFC-ben, Subway-ben és Burger Kingben még nem voltam, úgyhogy McDonald's:D Reklámban láttam a Burgert King-et, s nem tetszett annyira, mert nem szeretem a tömény húst:D Inkább sajtburger meg iylenek:)
34/51 anonim válasza:
KFC... Pff... Pécsen lakom, távol a civilizációtól...:D:D Szóval maradt a McDonald's meg a BurgerKing... :D
36/51 anonim válasza:
KFC
Mert Isteni a Csípős csirke és a majonézes káposztasaláta!!!!
Kár hogy a Wendys már nincs jelen, azt is imádtam!!
37/51 anonim válasza:
MEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
38/51 A kérdező kommentje:
A Wendyst én is szerettem:)
2009. nov. 30. 17:43
39/51 anonim válasza:
na ez durva :D
hát nem tudom...ezt nem tudom eldönteni:D...legyen az, hogy azt szeretem a legjobban , ha mindkettőből kajálhatok, egyszerre, így keverve az ízeket :D
40/51 anonim válasza:
utolsó vagyok:
najó, itt végig olvasgattam a válaszokat, és többségben Meki-fanok vannak,úh. én akkor KFC..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!