Épp pepsit szürcsölgetek. (ami nálm ritka, de mégis megkívántam) nem is tudom. Milyen pontosan az íze? Miből áll? Mi a pepsi és a coca-cola között a külömbség?
Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 13:53
11/18 anonim válasza:
Nekem is a Pepsi tünik édesebbnek,és most Coca colàt szürcsölgetek.Olyan kola ize van:)
12/18 anonim válasza:
1. A Pepsi édesebb
2. A Pepsiben több a szénsav
3. A Coca-ban van egy titkos összetevő amit nem fejtettek meg Pepsiék...még..
4. Coca Cola "coca" cserjéből készül (Erythroxylon) míg a Pepsi egy kóla ízű pancs...
5. Az eredeti Coca Cola (ne a mostanira tessenek gondolni) tartalmazott kokaint is
Lehet lepontozni, ez az igazság.
13/18 anonim válasza:
16:17-es vagyok
A Coca magasabb koffein tartalommal rendelkezik
14/18 anonim válasza:
Szerintem a Pepsi finomabb (bár igazából egyiket sem szeretem és túl nagy különbség nincs is a kettő között) és nem hinném, hogy a cocában lenne "titkos" összetevő főleg, hogy rá kell írni a csomagolásra, hogy mi van benne. Amúgy nekem a Coca tűnik édesebbnek :/
15/18 anonim válasza:
16:17
Az édesség az a helyi palackozóktól függ.
Coca Cola esetében:
"Mivel az édesítést a helyi palackozók végzik, az ital édessége a helyi ízléseknek megfelelően más és más a világ különböző tájain."
16/18 anonim válasza:
3.valaszolo
az igaz hogy a pepsi csak utanzat DE sokkal FINOMABB, EDESEBB
17/18 anonim válasza:
light-ot semmikép ne igyatok! Van benne a fincsi idegeölő aszpartam méreganyagból :)
18/18 anonim válasza:
"a pepsi csak szar európai utánzat"
Dehogy európai... Amerikai az is, 100%-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!