Kukac a narancsban? Hogy került az bele?
Figyelt kérdés
Elkezdtem hámozni egy narancsot és egy puhább részbe "belefúródott" az ujjam és kijött a leve, meg pár ilyen feketés pötty, először azt hittem apró magok, de láttam, hogy elkezdenek mászni a narancson, akkor közelebbről megnéztem és azok valami bogarak voltak, vagy nem tudom és akkor szétszedtem a narancsot és volt benne egy kb 2-3 mm-es fehéres kukac meg pár kisebb :S Fúújj, nem is tudtam, hogy a narancsban is vannak ilyenek, azt hittem, hogy csak az almában, cseresznyében stb... Ezek szerint máskor is szokott lenni (még nem vettem észre)? Vagy ez nem olyan gyakori?2009. nov. 29. 11:09
1/1 anonim válasza:
Szokott lenni,àltalàban azért veszek mindig keményebbet.Még a lisztben is van kukac,meg kitudja még mi mindenben.Igaz nem tul gyakori.Valoszinü,nem minden egyes narancs rejt kukacot,vegyél nyugodtan tovàbbra is,de inkàbb keményebbet,és otthon hagyd puhulni 1-2 napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!