Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Édesség helyett?!

Édesség helyett?!

Figyelt kérdés
Elég sok piros pattanásom van, a bőrgyógyász és a kozmetikus azt mondta valószínűleg a csokoládé miatt.. hanyagolnom kell ezentúl de mégis csoki helyett milyen édességet fogyasszak??? :)
2013. dec. 16. 09:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem édesség helyett nem tudsz más édességet fogyasztani. Nem hiszem, hogy kizárólag a csokitól lenne, hanem a sok cukortól.

Próbáld ki, hogy egy héten csak egyszer eszel egy kis csokit (étcsokit) pl. a vasárnapi ebéd után. Aztán ha tényleg változik pár hét után az arcot, akkor attól volt. Szerintem a pattanás inkább egy hajlam, meg hormonális dolog, nem elsősorban a táplálkozás eredménye.

2013. dec. 16. 09:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Joghurtot, túrót vagy tejszínt keverk ki gyümölccsel.

Gyümölcssaláta is finom lehet

Olyan süteményt amiben nincs csokoládé, nekem így elsőre a répatorta ugrott be, de lehet csak azért mert nálunk nagy kedvenc.

Kerüld még a dió, mogyoró és más olajosmagvakat

2013. dec. 16. 09:18
 3/4 anonim válasza:
A szalonnától is olyan könnyen kijönnek a pattanások mint a sós mogyorótól!!
2013. dec. 22. 17:44
 4/4 hmmm, ki lehetek? válasza:
Mostanában már szinte minden boltban lehet xilites édességeket kapni. Ezeknek viszont elég magas az ára, úgyhogy legalább nem lehet túlzásba vinni a xilitet sem. A xilittől pattanásod nem lesz, és van xilittel készitett csoki is.
2014. jan. 5. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!