Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a befőttről?

Mi a véleményetek a befőttről?

Figyelt kérdés

32 hetes pocakos vagyok és nagyon rám jött a barack ehetnék, így Anyum adott nekem házi befőttet. Hmmmm..... nagyon jól esett :) Aztán a boltban találtam cseresznye befőttet is (Vitamor) azt is megettem. Szerintetek "van értelme"? A befőttben is van vitamin, marad valami az "eredeti" gyümölcs értékéből? Azt tudom, Anyuék nem cukrozták agyon, valószínű a boltiban azért több van.

Valamennyire jót is teszek magamnak/magunknak, vagy csak cukorral tömöm magam?

2009. nov. 24. 15:50
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ha kivánod, egyed nyugodtan - csak ne naponta több üveggel. Az a kis cukor igazán nem árt. Vitamin ha nem is túl sok van benne, de egy csomó ásványi anyag azért igen. MEg ha jól esik, akkor miért ne - a terhesség nem betegség, és ha ezt kivánod, akkor valószinüleg a babádnak éppen erre van szüksége.
2009. nov. 24. 15:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!