Van olyan bolt ahol lehet Kellogs Froot Loops gabonapelyhet vásárolni vagy esetleg ehhez hasonlót?
Figyelt kérdés
Nem találtam tescoban ezt a fajtát, interneten találtam de borzasztóan drága. Egy sima doboz is 3-4 ezer forintba kerül.
Esetleg ha valaki ismer hasonlót ehhez az is érdekelne, köszönöm!
2013. dec. 9. 16:29
2/4 anonim válasza:
Én is ilyet keresek. Régen, kb. 1 éve utoljára az Aldiban találtam, de azóta sem volt. Olyan reggeliző gabonakarikát, ami színes azóta sem találok. Szóval, ha valakinek van rá ötlete, én is szívesen venném.
3/4 anonim válasza:
Köszönöm a linkeket, azért elég húzós az ára.
Én is az Aldiban találkoztam vele régen, be is jött a gyerekeknek, de már nagyon rég nem láttam. Sajnos..
4/4 anonim válasza:
ma vettünk auchan-ban 600 ft volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!