Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen nasit tudok elkészíteni...

Milyen nasit tudok elkészíteni ajándékba?

Figyelt kérdés

Karácsinyra szeretnék valamit adni az ajándék mellé a barátoknak, rokonoknak. A tábla csoki unalmas és drága. Valami olyan kéne, ami finom, sokáig eláll és mutatós. Ez találtam eddig: [link]

Ilyenhez hasonló ötletek? Lehet bonbon, vagy bármilyen cukorka, recepttel. Köszi előre is!:)

2009. nov. 22. 14:14
 1/8 anonim válasza:
Hát sok mindent. Karácsonyra pl. a legjobb, és leghagyományosabb a mézeskalács. Ha szépen feldíszíted, akkor mutatós, és szerintem mindenki szereti. =)
2009. nov. 22. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Birsalmasajtot! Az nagyon finom...
2009. nov. 22. 15:01
 3/8 anonim ***** válasza:

nagyon jól hangzik amit találtál:)

Szerintem a legjobb karácsonyra a mézeskalács.Egyénre szólóan lehet díszíteni(t.sárgája+porcukor kikeverve,lehet szörppel/aromával színesíteni).Sokáig eláll,finom,porhanyós:)

Ezenkívül pl.:bejgli.

2009. nov. 22. 15:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Linzer aprósüti

Hozzávalók nagy adaghoz: 60 dkg finomliszt, 40 dkg Ráma margarin, 20 dkg porcukor, 4 tojássárgája, 2-3 csomag vaníliás cukor, 2 citrom reszelt héja, 2 csipet só, 2-4 evőkanál tejföl.

A lisztet a margarinnal összemorzsoljuk, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót is, jól összedolgozzuk. Annyi tejfölt teszünk hozzá, hogy rugalmas tésztát kapjunk. (Nagy erő kell hozzá, akinek van dagasztó gépe, vegye használatba!)

Ha kész vagyunk a tésztával, akkor folpackba csomagolva (én 4 részre szoktam osztani) egy egész éjszakára hűtőbe helyezzük! FONTOS, hogy hűtőben legyen egy éjszakát! Másnap 4 mm-re nyújtjuk, majd forma segítségével kiszaggatjuk. Előmelegített sütőben (200fok) 10-15 perc alatt megsütjük, a végén ha kihűlt, kemény lekvárral kettesével össze ragasszuk, majd porcukorral hintjük! Jó étvágyat hozzá, nagyon finom, és egy hétig is eláll.

2009. nov. 22. 17:38
 5/8 anonim ***** válasza:

nálunk a favorit házi készítésű bayleis likőr fél literes csatos üvegekbe töltve

finom, egyszerű és eddig mindenki nagyon örült neki

2009. nov. 22. 23:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! én olvastam valamelyik oldalon házi vajkaramella receptet, sajnos nem tudom,hogy hol.esetleg próbáld megkeresni.Szerintem azt is lehetne jópofa kis celofánpapírokba csomagolni,akár karácsonyfára is.
2009. nov. 23. 11:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Nézdcsak mit találtam még! [link]

Nálam ez tiszta befutó!!! :)

2009. nov. 23. 11:37
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, sokat segítettetek!:)
2009. nov. 23. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!