Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mindjárt nekiesek egy rúd...

Mindjárt nekiesek egy rúd kolbásznak, irigyel itt valaki?

Figyelt kérdés
:)

2013. nov. 28. 18:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha bolti, akkor semmiképp.

Ha házi, akkor sem, tegnap én is ettem kolbászt, jó pár hónapig semmi igényem nincs újabbra, utána is csak opcionálisan, megvagyok nélküle egy életen át is, ha kell :)

Most amúgyis tele van a hasam palacsintával. Pedig csak másfél volt, de jók és vastagok. Gasztronómiailag most semmire nincs igényem.

Megeszed az egész rudat? :) Eszel hozzá valamit? Olvasni mindig szeretek ételekről, ha nem vagyok éhes, akkor talán még jobb is :)

2013. nov. 28. 18:47
 2/12 A kérdező kommentje:
ja, zsömlével és pereccel nyomom, eszek hozzá egy kis sajtot is :D
2013. nov. 28. 18:51
 3/12 anonim ***** válasza:
16%
nem, mert nem az evés a hobbim van más ami jobban érdekel mint a zabálás motor,kocsi,pina ezek mind jobb dolgok az evésnél
2013. nov. 28. 18:55
 4/12 anonim ***** válasza:
49%
Én nem.
2013. nov. 28. 18:59
 5/12 anonim ***** válasza:

#3: Az evés, a motor és a bájos fedetlen női mellek, plusz a programozás mind baromi jó tud lenni, de máshogy. Egy igaz hedonista szereti halmozni az élvezeteket.

#2: Ó. Én mustárral és zöldséggel enném, esetleg tojással, de nem vagyunk egyformák. De zsömlével és sajttal egy rúd kolbász... Emberes vacsorád van :)

2013. nov. 28. 19:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem én most kajára sem bírok nézni, bezabáltam egy jó kis krumplis hagymás izéből. Főtt krumpli vajjal, sóval és mellé egy jó adag pirított hagyma. Huh de jó volt. De most kínlódok mert feszül a gyomrom.
2013. nov. 28. 19:11
 7/12 A kérdező kommentje:
3-as: hát ha ez már neked zabálás..akkor el sem merem mondani, hogy mit reggeliztem :D
2013. nov. 28. 19:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Lassan én is nekiesem, megyek a párom után "zuhanyozni". Te irigyelsz?!
2013. nov. 28. 20:09
 9/12 anonim ***** válasza:

"Mindjárt nekiesek egy rúd kolbásznak"

És mit fogsz vele csinálni..?

2013. nov. 28. 21:54
 10/12 anonim ***** válasza:
nem szeretem a kolbászt:)
2013. nov. 29. 08:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!