Milyen íze van a gesztenyének?
Figyelt kérdés
Kérlek ne azt írjátok, hogy kóstoljam meg, hanem hogy szerintetek milyen. Köszi :)2009. nov. 20. 10:09
1/7 anonim válasza:
Gesztenyeizü:)Nem tudom mihez hasonlitani.Sem eperhez,sem citromhoz,sem banànhoz.
Finom.Szerintem nincs vagy csak ritka akinek ne izlene Sült gesztenye,gesztenyepüré.Én csak azt tudom irni,hiàba nem akartad:kostold meg!
2/7 anonim válasza:
A geszteny íze-illata, semmi máshoz nem hasonlítható.
3/7 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy én sem tudom megmondani! :D Lehet hogy ha most lenne itthon sült gesztenye, bekapnék egyet és megmondanám hogy milyen, de felidézni nem tudom! Nem sós, nem savanyú, nem keserű,... de sztem édes sem lehet! Vagy igen? :))
2009. nov. 20. 10:27
4/7 anonim válasza:
Nem édes a gesztenye, csak ha megcukrozzák. Semleges íze van, pont mint ahogy a dió is semleges ízű.
5/7 anonim válasza:
nekem natúran leginkább a főtt áttört babhoz hasonlít, kevés pirított diós felhanggal
6/7 anonim válasza:
A 11.13.-nak van igaza.A háború alatt tarkababból készült egy kis rumaromával ízesítve a gesztenyepüré,még a cukrászdákban is.A babot átpaszírozták, és gesztenyeként használták-Szerintem még ma is adnak adalékként a gesztenyékhez babot.
7/7 anonim válasza:
Tényleg, az ilyen gagyibbakhoz szoktak babot adni. Akkor ja, az ízesítés nélküli főtt babhoz hasonlít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!