Hol lehet a olcsóbban édességet venni?
Figyelt kérdés
öcsém szülinapjára "dobozos édeséget" kért. tehát veszek egy dobozt ( ezt sem tudom hol lehet olcsón beszerezni) és abba pakolok mindenféle édességet, viszont erre az egész mutatványra 2000 ft-om van. tud valaki segíteni, hogy hol jönne ki ebből a pénzből? valami ilyesmi nagyságúra gondoltam, de az ilyen mintájú már eleve több mint 2000. [link] 2013. nov. 23. 07:57
1/8 anonim válasza:
Piacon olcsóbbak a csokik, mint a boltokban, vagy ott vegyél ahol éppen leárazás van.
2/8 A kérdező kommentje:
piacon nem akarok, mert nem egyszer vettem ott csokit, és mikor kinyitottam látszott, hogy romlott.
2013. nov. 23. 08:06
3/8 anonim válasza:
Akkor nézd meg az akciókat, Sparban a héten Milka volt leárazva, Lidlben másfajta csoki, járd körbe a boltokat.
Egyébként piacon olyan árusnál kell venni, akinek állandó boltja van, ott még soha nem vettem romlottat.
4/8 anonim válasza:
Egyébként ha dobozosat kért, akkor nem bonbont szeretne?
5/8 A kérdező kommentje:
utolsó nem, mert tavaly is vettem neki egy nagy dobozt és teleraktam édességgel, de akkor volt rá 4000-em azt hiszem, annyit költöttem. most viszont csak a fele van.:/és azt mondta olyat szeretne.
2013. nov. 23. 08:22
6/8 anonim válasza:
Akkor dobozt csinálj otthon, arra ne adj ki pénzt, pl. egy tejesdobozt kimosol, kiszárítod, kívülről szép csomagolóval beburkolod, csinálj rá egy nyilást, amit vissza lehet hajtani és kész a doboz, vagy keress otthon, ismerősöknél kis dobozt, esetleg üres bonbonost, de vehetsz egy olcsó boltban kapható műanyag fedeles edényt is, amit színes ajándékcsomagoló papírral bevonsz, vagy lefested, így megmarad a 2000 ft a csokikra és abból már tudsz sokfélét venni. Nézd át az akciókat és ott vedd meg ahol éppen leárazott.
7/8 anonim válasza:
Szia. A dobozra ne kolts semmikeppen,probald magadtol elkesziteni. Edessegek nagyon olcsok az aluljaros kinai standoknal,ott kulonlegesebb csokikat is talalsz,gyakran 100 ftal olcsobban,mint egyebkent. A westendes aluljarost ajanlom,nem talalkoztam ott kifogasolhato termekkel.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, végül a kikben vettem dobozt 500 ft-ért és összeválogattam a lidl-ben szelet csokikat, egy kinder tejszeletet, egy csomag gumicukrot és egy csomag olvadós cukrot. 1300-at fizettem.
2013. nov. 23. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!