Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Pesten keresek nagyon jó...

Pesten keresek nagyon jó éttermet (? )

Figyelt kérdés

A férjemmel a hétvégén felmegyünk Pestre, és szeretnénk elmenni valami nagyon jó étterembe. Nem feltétlenül a népszerűsége a lényeg, sokkal inkább, hogy nagyon finom legyen az étel.

Köszönöm szépen!

2013. nov. 12. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi ide fogunk menni a hétvégén!

[link]

Sokan ajánlották, ezért meglátogatjuk mi is :)

Kicsit drága, de az ember nem jár minden héten étterembe.

2013. nov. 12. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
48%

Ha olasz, akkor szerintem ez: [link]

Ha korlátlan fogyasztást szeretnétek, akkor valamelyik Trófea Grill Étterem.

2013. nov. 12. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a Vakvarjút szeretem, bár mi gyerekekkel szoktunk menni, ők külön élvezik a gyereksarkot. Ha oda mennétek, a limonádéjukat mindenképp kóstoljátok meg ;) [link]
2013. nov. 12. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Mivel nem tudom,milyen jellegu ettermet szerettek nem mondok konkretat,de az Andrassy uton majdnem mindegyik ettermet probaltam mar es elegedett vagyok veluk teljes mertekben.
2013. nov. 12. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
A búsuló juhász az tetszett nekünk nagyon! Maximálisan elégedettek voltunk a párommal. Gyönyörű a kilátás ha jó a helyetek.
2013. nov. 12. 21:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Olaszból szerintem a Vapiano nagyon jó, látványkonyha. AZ orrod előtt készül, frissen szedheted cseréből a rozmaringot, bazsalikomot, stb. az ételedre. Isteni, és nem is drága.
2013. nov. 13. 09:34
 7/7 anonim ***** válasza:
A búsuló juhászos vagyok, csak még az jutott eszembe, hogy ha valami spéci alkalom lesz, akkor én (bár még nem voltam) de a Costest, vagy az Onyxot próbálnám ki. Mégis csak azok a leghíresebb és a legtöbb díjat nyert éttermeink. Nekem régi vágyam mindkettő. Ezek biztos maradandó élményt nyújtanak! De már szerda van, szóval döntsél, és foglalj asztalt, mert nem lesz.
2013. nov. 13. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!