Milyen hatása van az ételekre a főzéskor hozzáadott alkohol?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm gyereke kapta ezt kémia házi feladatra .
Tudtok nekem ebben segíteni?
2009. nov. 17. 08:04
1/4 anonim válasza:
Ízt ad neki, de az etil-alkohol kipárolog. Magas hő hatására persze csak.
2/4 anonim válasza:
el kell döntenie a szakácsnak hogy mit szeretne, és ez attól függ. ügyes szakácsok csak a különböző alkohol tartalú piák íze miatt teszik bele, tehát utána elpárologtatják az alkoholt. Ha csak szimplán felöntöd vele és találod akkor meg egyértelmű.. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Ez mind igaz, köszönöm a válaszokat, de valami kémiai magyarázat kellene. :)
2009. nov. 17. 10:05
4/4 anonim válasza:
száraz bor sós ételek-savanyúbb lesz.
édes bork desszertek
rövid italok-kandirozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!