Hol lehet kapni olyan Bagoly Berti Féle Minden Ízű Drazsét? Illetve mennyiért? (A harry Potter-ben volt ez a drazsé a ' muglik ehető csokibékája' ha jól emléxem. : )
A sugarban lehet kapni, csak más néven! Telly Belly a neve, lehet kimérve, kicsi és nagy dobozban is kapni. Ugyan az! :D
Helló! Itt egy bolt ahol nagyon sokféle drazsé van :
Mióta megnyílt Orlandóban a "Wizarding World of HP", meg Londonban a "Platform 9 3/4" (bolt), azóta ott lehet, tutira. :D
De egyébként szerényebben, otthon is el tudod esetleg készíteni. Legalábbis én azt tervezem majd, hogy húgomnak (habár ő nem akkora fan, mint én, de mivel nekem senki nem csinál ilyet, ezért kedvtelésből én csinálok másnak, mert hát milyen gáz már, hogy magamnak csinálok xD).
Ha veszel ilyen "jelly beant", amit ugye egy fentebbi linken is lehet rendelni, vagy Pesten a boltjában (lehet nem ugyanaz a bolt, de valami hasonló van ott is). Illetve van egy oldal, amin fent van egy csomó-csomó HP-s meg más filmes nyomtatnivaló cucc, ahonnan le lehet szedni a Bogoly Berti-féle Mindenízű Drazsé dobozának a mintáját is, a hajtási formát, amit ha egy kartonpapírra kinyomtatsz és összehajtogatod, már dobozod is van. :) És ez az eredeti doboz másolata, amit a hivatalos boltokban is kapnál. Csak az oldalhoz regisztráció szükséges, ami nekem van, és el tudom küldeni a mintát, ha esetleg érdekel még a dolog, így pár év után. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!