Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen íze van a lazacnak?

Milyen íze van a lazacnak?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a halat, (pisztráng, ponty stb szívesen eszem) és anya most hozott lazacot, így kíváncsi lennék, hogy milyen íze van. Sokan mondják, hogy nem a jellegzetes hal íz, így picit "félek tőle" :D

2013. okt. 29. 12:19
 1/6 anonim válasza:
79%
lazac íze:D
2013. okt. 29. 12:22
 2/6 A kérdező kommentje:
tudtam, hogy kapok ilyen választ! :D de finom? :D hogy ha szeretem amúgy a halakat, akkor ízleni fog?
2013. okt. 29. 12:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon finom a lazac! Ha szereted a halat és tényleg szívesen is eszed, akkor szerintem nagyon fog ízleni neked! :)

Az biztos, hogy nincs jellegzetes hal íze, így aki nem szereti a halat, annak is nyugodtan ajánlható!

2013. okt. 29. 12:25
 4/6 rozsomákember válasza:
41%
Igazából nyersen a punciéra emlékeztet.
2013. okt. 29. 12:48
 5/6 rozsomákember válasza:
21%
Az előző vagyok, annyit szeretnék hozzátenni, hogy aki lepontozott az vagy nem nyalt még puncit vagy nem evett még nyersen lazacot.
2013. okt. 29. 15:21
 6/6 doboszoli ***** válasza:
100%

Hehe!

Miért kellene a finom lazacot nyersen enni? Pótcselekvés?))

Egyébként aki a halat szereti, annak a lazac király lesz.

2013. okt. 29. 17:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!