Lányok! Megeszitek a pacalt?
Figyelt kérdés
Én imádom.2009. nov. 11. 19:04
1/23 anonim válasza:
Max 15 éves koromig nagyon szerettem, de csak azt amit a nagynéném csinált picit csípősen. Amit anyukám csinált, azt sosem ettem meg. Most 29 évesen még meg sem kóstolnám:(
2/23 anonim válasza:
fúúúúj bmeg nem undorító még a neve is bláá
3/23 anonim válasza:
uhh én nem:SNem mert belegondolok,hogy az egy gyomor,egyszerűen nem szeretem.Moindig Torgyán jót róla eszembe,hogy hogy elcsapta a hasát XDLOL
4/23 anonim válasza:
Soha nem mertem megkóstolni,nekem undorító,akárcsak a disznósajt.
5/23 anonim válasza:
persze.
jó csípősen.
de csak amit apukám főz
29/N
6/23 anonim válasza:
Jézusom de sok finnyás ember! Persze hogy megeszem ételre meg nem illik olyat mondani,hogy undorító. Aki meg még nem evett miért nyilatkozik róla? Finom csak az a baj,hogy most meg is kívántam...:)
7/23 anonim válasza:
én csak azt tudom mondani amit az utolsó! Se pacal, se disznósajt, se csülök... a munkahelyem melletti kávézóban evett 2napja a pultos csülköspacalt, hát csak elég volt megemlítenie, hogy rosszul legyek...
10/23 anonim válasza:
Én spec nem.Kóstoltam bár,de nagyon nem jött e,pláne hogy tudom,mi is az valójában...
De ismerek olyat sokat aki él-hal érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!