Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van valami jó hely, mint pl....

Kakaó39 kérdése:

Van valami jó hely, mint pl. Sugár cukrászda? Aki tud írjon pls!

Figyelt kérdés
Bnőimmel szeretnék elmenni

2013. okt. 13. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Mégis milyen helyet szeretnél? Beülős, kávézós, cukrászdás helyet? Vagy ahol cukorkát tudsz vásárolni? Fejtsd ki kicsit jobban. Én ismerek sok nagyon kellemes hangulatú teázót Budapesten, ha az is belefér.
2013. okt. 13. 12:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Első: a sugar egy olyan hely pesten, ahol agyoncsicsázott és ehetetlenül édes süteményeket árulnak, erre gondol:

[link]

Kérdező: mégis hol kellene ilyen hely?

2013. okt. 13. 14:18
 3/6 anonim ***** válasza:
2: Ismerem a Sugarshopot, ezért is kérdeztem vissza a kérdezőnek, mert pont ilyen helyet nem fog találni, csak akkor, ha ide megy, de gondolom nem azt akar :D
2013. okt. 13. 14:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja értem, bocsi :) azt hittem nem ismered, azért kérdezed, hogy milyen helyre gondolt :)
2013. okt. 13. 14:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a sugart,rosszul vagyok annyira edesek a termekeik. Pedig aranyosak latszatra de szabalyosan kikoptem azt az egy falatot amit ott ettem, az volt az elso es utolso sugar- sutim. Nekem a cserpes tejivo a best ever, minden reggel ott kezdek amiota ott lakom! Veri az osszes eddig latogatott cukraszdat vagy kavezot,pedig jo par helyen megfordultam mar. Szoval Cserpes Tejivo, deak ter!!!
2013. okt. 13. 21:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Budapesten szeretnék és lehet beülős is, igazából jó hangulatú hely legyen és különleges. A cserpest biztos kiprbáljuk majd, köszi :-)
2013. okt. 20. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!