Kakaó39 kérdése:
Van valami jó hely, mint pl. Sugár cukrászda? Aki tud írjon pls!
Figyelt kérdés
Bnőimmel szeretnék elmenni2013. okt. 13. 12:09
1/6 anonim válasza:
Mégis milyen helyet szeretnél? Beülős, kávézós, cukrászdás helyet? Vagy ahol cukorkát tudsz vásárolni? Fejtsd ki kicsit jobban. Én ismerek sok nagyon kellemes hangulatú teázót Budapesten, ha az is belefér.
2/6 anonim válasza:
Első: a sugar egy olyan hely pesten, ahol agyoncsicsázott és ehetetlenül édes süteményeket árulnak, erre gondol:
Kérdező: mégis hol kellene ilyen hely?
3/6 anonim válasza:
2: Ismerem a Sugarshopot, ezért is kérdeztem vissza a kérdezőnek, mert pont ilyen helyet nem fog találni, csak akkor, ha ide megy, de gondolom nem azt akar :D
4/6 anonim válasza:
Ja értem, bocsi :) azt hittem nem ismered, azért kérdezed, hogy milyen helyre gondolt :)
5/6 anonim válasza:
Nem szeretem a sugart,rosszul vagyok annyira edesek a termekeik. Pedig aranyosak latszatra de szabalyosan kikoptem azt az egy falatot amit ott ettem, az volt az elso es utolso sugar- sutim. Nekem a cserpes tejivo a best ever, minden reggel ott kezdek amiota ott lakom! Veri az osszes eddig latogatott cukraszdat vagy kavezot,pedig jo par helyen megfordultam mar. Szoval Cserpes Tejivo, deak ter!!!
6/6 A kérdező kommentje:
Budapesten szeretnék és lehet beülős is, igazából jó hangulatú hely legyen és különleges. A cserpest biztos kiprbáljuk majd, köszi :-)
2013. okt. 20. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!