Ki hányszor főz egy nap, vagy héten, és hány főre?
Szia.
Én általában 3 főre főzök,kéthetente 4re,mert akkor a Párom lánya is nálunk van.És általában csak egyszer egy nap,de ez függ attól is,hogy mi az ebéd,mert gyakorta megesik,hogy elég nehéz kaja,és ekkor javarészt vacsira valami könnyebb dukál,ilyenkor szoktam héjában sült krumplit,virslit,tejberizst,tejbegrízt tálalni például,vagy mindenki eszik amit a hűtőben talál :)
Azt nem állítom hogy a hét minden egyes napján külön főzök,mert van amikor másnapra is marad,szerencsére!
Nem is tudnék minden napra mást kitalálni.... :)
R
heti 3-4 nap 2 főre,többi nap csak magamra kell kaja
hétköznap ebéd én suliban,meki,valami
párom melohelyen
vacsira ha nálam van párom,akkor vagy főzök,vagy rendelek
ha egyedül vagyok,akkor nem fözök,elvagyok akármin amit találok
22/L
Naponta kétszer 4főre(én,férjem,12éveslányom,14éves fiam)
Ebédre általában sokat főzők(pl: sülthús rizzsel)V acsira virslit,tojásrántottát vagy tükörtojást esetleg tejbegríz/rizs vagy hideget.
Hétvégenként 10főre főzök: anyukám,apukám,sógorom,sógornőm,párom,2 gyerekem,párom 2gyereke és én.
Általában ilyenkor több félét főzők: rizs és krumpli sülthús vagy rántotthús és valami saláta esetleg valami leves pörkölttel és tésztával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!