Hol tudnám eladni az Oliva olajat?
Figyelt kérdés
Van egy 1 literes üveges Extra Virgin Olive Olajam.De nem tudom hol adhatnám el.Tudtok nekem ebben segíteni?2009. nov. 7. 20:04
1/7 anonim válasza:
El akarod adni? Mennyiért gondoltad?
2/7 A kérdező kommentje:
Igen elszeretném adni.Pontossan nem tudom mennyi az ára.
2009. nov. 7. 20:17
3/7 anonim válasza:
dehogy add el. salátára csöpögtess ( én locsolom ), palacsinta tésztába csempéssz kicsit, bármikor sütsz valamit, az olaj vagy margarin kis részét azzal helyettesítsd. bőrápoló olajnak használd el. én a babáim popsiját olivaolajos vattával tisztítottam, saját arcomról a sminket olivaolajos vattapamaccsal tudom a legszebben letörölni.
4/7 A kérdező kommentje:
Megtartanám,de párom alergiás rá,így ezért szeretnék megválni tőle.Sőt még van egy 3literes kiszerelés is,de az fém dobozos és ebből egy pici hiányzik.
2009. nov. 7. 20:24
5/7 anonim válasza:
Muszáj eladni? Add inkább oda valakinek csak úgy, barátnőnek, Édesanyádnak, szomszédnak. Örülni fognak a bontottnak is.
6/7 anonim válasza:
Nincs egy ismerősöd sem akinek jó szívvel odaadnál egy üveg olajat?
7/7 anonim válasza:
Huha tényleg miért akarod eladni? nincs egy jó barátnőd , testvéred, családod akinek nekiadhatnád? Eszembe nem jutna ilyet eladni pénzért, inkább neki adnám valakinek, akár a szomszédnak is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!