Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi lesz a cukrászsüteményekkel...

Mi lesz a cukrászsüteményekkel, amik megmaradnak a boltba?

Figyelt kérdés
Mivel nem lehet 1 napnál tovább tárolni, mi a sorsa a megmaradt sütiknek? Kidobják?
2009. nov. 6. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Tudtommal fagyasztjàk a tortàkat sütiket,annyit vesznek elö,amennyi elfogy àltalàban,pàr darab ami megmaradt a dolgozok gondolom megkapjàk ingyen vagy fél àron.De nem egyszerü fagyasztot képzelj el!
2009. nov. 6. 18:45
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem az ott dolgozók hazaviszik a családnak,vagy a barátaiknak ismerőseiknek is adank belőle,de biztos nem dobják ki őket.
2009. nov. 6. 18:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem sok mindent helyben készítenek, hisz frissen a jó.
2009. nov. 6. 18:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen készitenek helyben is,deén làttam màr nagyàruhàzban vett cukràszdai süteményt amire felvolt tüntetve hogy fagyasztva volt,mégegyszer ne fagyasszuk..Innét vettem az ötletet,persze ez függ a cukràszda nagysàgàtol is.
2009. nov. 6. 18:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Cukrász vagyok,Így könnyen válaszolok nektek!

reggel azzal kezdünk hogy ami előző napról megmaradt suti ami száraz odaadjuk a személyzetnek,ez napi pár darab(5-6)

Ami jó azt vissza kiadjuk és ha kevés van belőle szeletelünk hozzá frisset amit előtte nap töltöttünk,2 napnál régebbi süti nincs kinn,(bár ez sem megengedett,de gazdaságosabb)

Mindig az előző napi van eladva először ha elfogyott utána van eladva a friss!És mi dolgozok nem kapunk akciós áron sem sütit,csak anyiért vihetünk amennyiért áruljuk!

2009. nov. 6. 18:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
még mindig a cukrász!A pogácsát,croassaint,linzert,lepényeket,mindig frissen adjuk ki,
2009. nov. 6. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!