Milyen energiaturmixot tudok csinálni itthon?
Figyelt kérdés
Kondiba járok és nap végén eléggé fáradt vagyok és ha megyek kondiba kellene egy kis energiaital. Szoktam látni másoknál is házilag készített italt.Nem tudtok receptet?2009. nov. 5. 20:51
1/2 anonim válasza:
Ha elfáradsz ap végére, mire edzésre kerül a sor, akkor ne turmixot igyál!Ajánlani tudom neked a vita-x et!
A párom régóta edz, és mindig ezt a vitaminkészítményt szedi, pont ez miatt, mert mellette sokat, 14-16 órát dolgozik, és kell az erőnlét!Rengeteg vitamin, és sok más van benne, és elfogadható az ára is!És egyél sok sok gyümölcsöt, zöldséget, azok is jó energiapótlók!
2/2 anonim válasza:
A válaszolónak én is megköszönném a válaszát,mert ez engem is érdekel,és tényleg jónak tünik!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!