Robotgépet ajánlanátok?
Braun Multisystem K 3000 konyhai robotgép
Tulajdonságok: A maga 950 W-os teljesítményével, a Braun Multisystem K 3000 a legerősebb gép a konyhában Erőteljes sebességszabályozó: 50 rpm 10.000 rpm Automatikus impulzus beállítás
79 ezer forint.
Szerintem királyul hangzik, és a Braun megbízható márka.
Köszönöm! Igazság szerint azt remélem valaki konkrét gépet ajánl, saját tapasztalatából kiindulva.
Nekem ilyen gépem van(volt)
Kb 12 éves és ha km-ben lehetne számolni biztos felért volna már a holdra. :D Most iszonyat hangos, erőtlen, csak a turbó gombot nyomva tartva használható.Biztos megnézetem, de az az igazság őt mindenképp kinőttem már.
Nekem ilyen van : [link]
Ne márka boltban vedd meg mert ott nagyon drága : A neten keres olyan oldalakat ahol csomagolás sérült termékek vannak : én minden müszaki cikket így veszek : ezekhez is jár garancia .csak sokszor több ezer forintott tudsz sporolni : Nekem nagyon bevált ,dagasztásra is ,és minden másra van hozzá hús daráló is :
Nekem 4éve márka boltban 50000ft lett volna a neten 24000ft volt és ugyan úgy kaptam rá 2év gyártói garanciát : Nekem is kichenid ami nagyon tetszik ,és tudom is vér profi csak hát az ára .
Ezeken az oldalakon érdemes keresni :
Négyessel egyetértek.(egyéb tapasztalat hiányában)
A Bosch MUM jó tíz éve szolgál derekasan, napi használat mellett.
Mindig elöl van a konyhapulton.
40 ezer volt akkor is, most sem sokkal több, de a napokban az apródon láttam 27-ért originalt. Valószínűleg Bosch-dolgozó árulta...
Köszönöm!Nagyon jól hangzik, és valóban kedvező az ára.Egy valami viszont szemet szúrt a MUM-nál. Olyan gyengének tűnnek a habverő, és krémkeverő szárak.Nekem tényleg melózni kell.Sok habverés, sűrű krémek keverése, napi szinten, néha egy kis dagasztás....Elbír vele?
Megmutatom én melyikkel szemezek, de ez dupla árban van.Ha tényleg jó a MUM akkor a különbözetet inkább másra költöm.
Persze a régit ha meg lehet menteni az jó lenne, megtartanám és nem csak emlékbe...de már elszántam magam, veszek egy profit. :)
Szia!
Nekem ilyen gépem van: [link]
Rengeteget sütök...így folyamatosan dolgozom vele :-))) Imádom :-)))
4es vagyok : Gyegének tünek a lapátok lehet,hogy azért gondolod így mert eddig az aeg géped két lapátos volt : de itt 1 lapát van mindenhez ,jobban kevernek ,és levegősebben ,a lapát kialakitása miatt . Dagasztó lapát is egy de az is jobb mint 2 az aeg -nél :
Anyumnak ugyan ilyen aeg van mint neked . így van összehasonlitási alapom .
Remélem jön még doboszoli . és leírja az ő saját véleményét neki is ilyen gépe van .
A kenwood sem rossz . ahoz ,eltud dönteni csinálj a neten 1 termék összahasonlitó tesztet..
Köszönöm szépen, nagyon sokat segítetek.Most már biztos hogy MUM lesz.Mindenki a legjobbat írja róla, az árukeresőn is a top termékek között vannak, és már tudom is mit akarok.Úgy gondolom ha már veszek, legyen hozzá húsdaráló is és lehetőleg rozsdamentes keverőtál. Bosch MUM48CR2-őt néztem ki 45 e körül van. vagy a 56340-as de ő már 80e.
Még egyszer köszi mindenkinek, és szívesen veszem a további hozzászólásokat is! Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!