Szoszi965 kérdése:
Ha a natúr banándarabokat sima étolajba sütöm ki az úgy jó?
Figyelt kérdés
Úgy értem semmi panír és tészta nélkül...2013. szept. 15. 10:43
1/3 anonim válasza:
Ehetetlen lesz. Először is nem olajban hanem vajban szokták kisütni, de akkor is iszonyat zsíros.
2/3 anonim válasza:
Egyrészt félő, hogy szétmállik az egész, mivel semmi bundája nincs, amibe "beburkolózna", másrészt valóban úgy megszívja magát olajjal, hogy nem fogod tudni megenni.
De megpróbálnám, vagy egy kis sűrűre kavart palacsinta-tésztába forgatva megsütni.
Vagy hígabbra kavart nokedli-tésztába forgatva először egy pillanatra sós vízben megfőzni, majd pirított grízen, zsemlemorzsán átforgatva.
(Bocsi még ilyen sosem csináltam, ez egy hirtelen ötlet, kinézetre esetleg olyan lenne, mint a prézlis-núdli!)
Ha megcsinálod és "nem jön össze", gondolj arra, hogy a te első gondolatod szerint sem jött volna össze! :))))
3/3 anonim válasza:
Én szoktam sütni, nagyon finom.Hosszában félbevágom a kemény banánt, és teflonos edényben pici vajon vagy kevés étolajon mindkét oldalát megsütöm,1-2perc.Mézet csurgatok rá,és megszórom pirított szezámmaggal.Gyors desszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!