Van olyan cappuccino amelyben nincs koffein?
"Nekem a csúcs az amikor kefein mentes, szoja tejes, diab édesítőszereset ittam."
Az aztán finom lehetett.. :D Remélem növényi eredetű extra light tejszínhabot is kértél rá.
"Nekem a csúcs az amikor kefein mentes, szoja tejes, diab édesítőszereset ittam."
Nekem ez azért tetszik, mert semmi nem természetes benne. A szója például nyersen kimondottan méreg, mire fehérje lesz belőle, inkább mondható szintetikusnak. Olvassátok el milyen szintetikus műanyagokat isztok, de ne csak a reklám anyagot, mert ott csak a jókat írják me! Minden tudományos véleményt szemmel kell tartani, mert azokat sem dilettánsok írták! Nekik is van diplomájuk, csak legfeljebb nem érdekük eladni...
Összeisztok mindenféle "műanyagot", ahelyett, hogy meginnátok egy frissen főzött kévét. xD
"Nekem ez azért tetszik, mert semmi nem természetes benne. A szója például nyersen kimondottan méreg, mire fehérje lesz belőle, inkább mondható szintetikusnak. "
Imádom ezt az elb*szott gondolkodást. A szója nem szójafán terem, szójabab, és igen, nyersen nem szokás babot enni, a vörösbab és a tarkabab is ugyanolyan méreg nyersen.
Az éretlen vagy túl öreg krumpliban is mérgező szolaninmennyiség található, bár maga az anyag a friss krumpliban is megvan, de nem bántalmas mértékben.
A mandula héjában cianid van, a cseresznye magjában szintén (ha ráharapsz vagy megrágod akkor van csak baj)...
Még sorolhatnám. A lényeg, hogy nem tudom mi ez a hatalmas szója-utálat, amikor nem más szerencsétlen, mint egy babpaszta, ráadásul egész Ázsiában 5000 éve tradicionális és napi szinten fogyasztott étel, mégsem haltak még bele. Nyers állapotában pedig MINDEN BABFÉLE és a legtöbb hüvelyes mérgező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!